Kolonialprodukter till restaurang göteborg

VARFÖR WIBO?

Vårt smidiga ordersystem

Vi vet hur stressigt det kan bli med inköpen. Därför har vi utvecklat ett helt nytt beställningssystem som gör att det är lätt för personalen i restaurangköket att beställa produkter via sin mobil, Ipad eller dator. Nu kan du enkelt navigera runt i vårt intressanta sortimentet, placera en order och bestämma leveransdag utan att ens lyfta luren. Kommer du löpande att behöva samma varor? Lägg till och spara din favoritlista med dina vanligaste produkter, eller få en överblick över dina senaste ordrar eller vilka dagar dina leveranser kommer. Du får även bättre koll på nya varor, ändrade priser, kan undvika felköp och se totalsumman då samtliga produkter tydligt listas direkt i din order. Med andra ord ett enklare och smidigare sätt att handla frukt och grönt som i slutändan kommer spara dig både tid och pengar. Om du vill ha en visning av systemet är det bara att ringa eller kontakta oss på .

Smidigt och enkelt ordersystem

Skapa favoritlistor

Välj leveransdag

Våra ledord

Kvalitet

Sedan start har vi alltid haft kvalitet som ledord i allt vi gör och levererar. Vi har tydliga rutiner för livsmedelssäkerhet, spårbarhet och vi utför kontinuerliga kontroller så att våra odlare och leverantörer håller vad de lovar. Det innebär att du som kund alltid garanteras att få rätt pris för rätt kvalitet – något vi kallar priskvalitet. Våra inköpare arbetar ständigt med att uppdatera vårt sortiment efter de senaste trenderna och nyheterna så att just din verksamhet ska få möjlighet att utvecklas och 
bli mer lönsam.

extra koll på kvalite på en tomat

Service

Vi arbetar nära våra kunder och vi vet hur viktigt det är att vi alltid levererar enligt avtalad tid, beställd kvantitet och kvalité. För att du som kund ska kunna optimera din verksamhet och beställning har vi därför överenskomna leverans- och ordertider, och med en leveranssäkerhet på 99.8% kan vi med trygghet säga att vi håller vad vi lovar. Vår skickliga personal har flerårig branscherfarenhet och utbildas kontinuerligt för att kunna ge dig en hög service. De kontrollerar varorna vid packningen samt gör en sista check vid utleveransen.

Ansvar

Vår verksamhet är beroende av naturen, så hos oss ser vi det som en självklarhet att aktivt engagera oss i hållbarhetsfrågor. Vårt ansvarstagande sträcker sig över hur vi själva på ett mer hållbart sätt ska bedriva vår verksamhet, men även hur vi genom valet av leverantörer kan ställa krav och påverka. Därför har vi valt att arbeta efter FN Global Compacts 10 principer som omfattar miljöfrågor, mänskliga rättigheter, arbetsrättsfrågor och anti korruption (Läs mer om det här). Men vårt ansvar sträcker sig även ut i samhället där vi exempelvis valt att hjälpa idrotten som har en viktig samhällsfunktion.

 

priskollen stämpel

Priskollen

Handeln av frukt och grönt fungerar precis som vilken annan marknad. Den påverkas av säsong, kvalitet av skörd, tillgång och efterfrågan vilket gör att det ibland sker prisrörelser som kan beröra dig som kund. I vårt nyhetsbrev Pumpnytt och på vår hemsida informerar vi om säsongens produkter och ger även information om större prisrörelser i vårt sortiment – både på kort och lång sikt. Vi träffas gärna eller tar ett möte digitalt för en genomgång av kommande säsonger där vi går igenom de olika produktkategorierna. Anledningen till att vi gör detta är för att restaurangköken ska få möjlighet att optimera sin varukostnad och ha aktuell information vid planeringen av menyer. Boka gärna ett möte med Christian Sköld så berättar han mer.

pumpor som odlas på ett fält nära göteborg

Personlig service

Vår bransch bygger på relationer där vi gärna ser oss som länken mellan dig som kund och våra utvalda odlare och leverantörer runt om i världen. Därför är vi väldigt måna om att våra kunder känner en tillit och har förtroende för oss som leverantör. För hos oss är du alltid välkommen att höra av dig – oavsett om det gäller frågor om vilken typ av jordmån som dina polkabetor har växt, eller om något oväntat har hänt och du med kort varsel behöver ändra din leveranstid. Vår skickliga personal har flerårig branscherfarenhet och vidareutbildas kontinuerligt för att kunna ge dig en hög service. De kontrollerar varorna direkt från leverantören, vid packningen av din order samt gör en sista check vid slutleveransen. Att vi dessutom har en leveranssäkerhet på 99.8% är bara grädde på moset.

Samarbetspartners

Aviko

Aviko

Befattning

Svenska Krögare

Svenska Krögare

Befattning

Matkompaniet

Matkompaniet

Befattning

Skåne Finkost

Skåne Finkost

Befattning

Fontana

Fontana

Befattning

Lär dig mer om våra varor

Hos oss tycker vi att kunskap är till för att delas, för ju mer ni vet om våra produkters ursprung desto roligare blir det att presentera dem på tallriken för era matgäster. Därför håller vi gärna utbildningar där vi går igenom hur och var de olika produkterna odlas, samtidigt som vi presenterar olika sorter och smaker inom respektive produktkategori. Vi presenterar trender inom kategorin frukt & grönt och lyssnar på vad ni vill utveckla och kommunicera på menyn. Vi kan även diskutera hur ni ska välja kvalitet efter tillagningsmetod och användningsområde för att optimera priset, smaken och minska ert matsvinn.

Vi har inlett ett arbete med att utveckla och planera volymer med lokala och regionala odlare. Eftersom tillgången är säsongsbestämd krävs det att våra kunder har möjlighet att vara flexibla i sina val inom vissa produktområden. Vi anordnar gärna odlarbesök där du som kund får komma ut till odlarna som presenterar sin verksamhet och hur de olika odlingscyklerna fungerar.