Vecka 8
08, 2021

Vi startar från och med denna veckan att tipsa er om produkter som är extra prisvärda.

Priserna kommer att ligga kvar i ca. 2 veckor. Den här perioden som är vecka 8 och 9 har vi valt kärnfria röda vindruvor, röd spetskål och konserven Red kidney.

I veckan testade jag att ugnsbaka vindruvor, enkelt och fantastiskt gott. Lägg vindruvorna i en form, dutta på olivolja, några rosmarinkvistar och lite flingsalt. Läckert tillbehör till ost men  passar också till kallskuret m.m.

Ugnsbakad röd spetskål är också en favorit.
Dela huvudena, hyvla på lite smör och krydda ställ in i ugnen ca 15 min.
Ta ut kålen & riv över parmesan,
Sätt tillbaka i ugnsvärmen ca. 5–10 min.
Addera lite rostade frön. Voilà! Så vackert och gott!

Red Kidney
Varför inte göra en vackert röd hummus! Vem kan motstå att bryta bröd till en god röra i väntan på middagen?

Östragärde gård
Vi får hem svamp från Östagärde gård som ligger i Sätila. Ser verkligen framemot att nu kunna erbjuda svamp som är svensk och närproducerad.

Kontinenten startar med vårprimörer!
Jodå, det ser ut att bli vår även i år! Vi får in en mycket blygsam lev. av färska nässlor. Den vita sparrisen har börjat att saluföras, det är främst den belgiska. Vi väntar med att ta hem som lagervara, ge oss en vink om ni är intresserade. Växthusen i Holland har startat upp med gurka och paprika. Dock fortsätter vi ett tag till med spanska produkter då prisdifferensen är för stor.

Visste du att vi har feta ost & Halloumi?
Vi har utökat vårt kolonialsortiment med feta ost från Fontana, Tärnad i hink 800 gram och den populära Halloumi osten från Fontana ligger förpackad i 750 gram. Vilken underbar känsla man får av dessa grekiska och cypriotiska ostar. Sunny Days, Happy Days!

Senaste nyheter

Vecka 13

Vecka 13

Efter en trist tid med hög prisbild ser vi att det börjar lätta. Holland är igång på flera produkter som medför ökad…

läs mer